Annie, el musical

De Broadway a Espanya

06 de març
06 de març

06 de març de 2021

Annie, el musical

De Broadway a Espanya

7 premis Tony Awards. Guanyadora de 3 Grammy. 4t lloc rànquing de Broadway.

Després de cinc reeixides temporades en la cartellera madrilenya, amb dos discos de l'obra completa en el mercat, l'espectacular producció del musical de Broadway, torna amb una fórmula mai vista fins ara al nostre país. Amb unes melodies inoblidables com 'Demà' (Tomorrow), autèntic cant a l'optimisme, una escenografia espectacular i una il·luminació que ens transporta al Nova York dels anys 30, aconsegueix crear una atmosfera ideal, per a un espectacle deliciós concebut per al gaudi de tota la família.

Annie és una petita òrfena que viu en l'orfenat que dirigeix la malvada Miss Hannighan, una cruel institutriu que maltracta a Annie i a les seves amigues de l'orfenat. Annie somia que algun dia els seus pares vengen a recollir-la.

Una tarda, Grace Farrell, secretària personal d'Oliver Warbucks, visita l'orfenat amb la idea de triar a una òrfena per a passar les vacances de Nadal a la casa del Multibilllonario i Annie, és la seleccionada. Malgrat l'actitud brusca i rondinaire del Sr. Warbucks, Annie aconsegueix arribar al seu cor i al de tots els que habiten en aquesta majestuosa mansió.

Després de milers d'aventures, Annie és adoptada pel Sr. Warbucks i la seva futura dona, Grace Farrell, donant un gir inesperat en la vida de tots dos.


Tomás Padilla
César Belda
Silvia Billaú
Lamberto García
Durada
120min.
amb descans

Preus

Preferent 25€
Zona 2 20€
Zona 3 18€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:

20% descompte
Carnet Jove/Universitari
Majors de 60 anys
Persones de mobilitat reduïda +1 acompanyant
Desocupats

50% descompte
Xiquets de 0 a 4 anys

Pack familiar
4 entrades al preu de 3 (No és necessari que existisca relació de parentiu).

GRUPS:

10% de 11 a 20 persones
20% de 21 a 30 persones
30% a partir de 31 persones
+info i reserves de grups en el 963 536 113.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.

Altres propostes de l'Auditori de La Vall d'Uixó: