• fullslide2
    Premis Max 2016
    Finalistes de la XIX edició dels Premis Max
Finalistes de la XIX edició dels Premis Max
Premis Max 2016

Ja s'han donat a conèixer els finalistes de les 22 categories a concurs de la XIX edició dels Premis Max, organitzats per la Fundació SGAE amb el propòsit de reconèixer el talent dels professionals del Teatre i la Dansa del nostre país i la promoció dels espectacles de la temporada. El guardó està dissenyat pel poeta i artista plàstic Joan Brossa (Barcelona, 1919-1999), impulsor d'un dels col·lectius renovadors de l'art espanyol de postguerra.

Enguany, els finalistes han sigut seleccionats pels membres de l'Acadèmia de les Arts Escèniques d'Espanya a partir d'un total de 111 espectacles candidats. A més, es concedeixen 3 premis especials: Honor, que s'ha atorgat a Lola Herrera; Contribució a les Arts Escèniques, que es farà públic el 6 d'abril; i Afeccionat, que es fallarà l'11 d'abril. 

La gala tindrà lloc el pròxim 25 d'abril en el Teatre Circ Price de Madrid.

Nostra més sincera enhorabona a tots els candidats, molt especialment als valencians:

-L'aneguet lleig, de Albena Teatre (Millor espectacle musical)

-Pinoxxio (Millor espectacle infantil o familiar, Millor producció privada, Ana Luján -Millor ballarina principal, Toni Aparisi -Millor ballarí principal, Millor elenc o solistes de dansa, Rosángeles Valls i Toni Aparisi -Millor coreografia, Edison Valls -Millor disseny d'espai escènic, Pascual Peris-Millor disseny de vestuari, Pep Llopis-Millor composició musical)

-Nosaltres no ens matarem amb pistoles (Millor espectacle revelació, Víctor Sánchez Rodríguez-Millor autor revelació)

-Penev (millor espectacle revelació)

-XV Anys Cienfuegosdanza (Millor elenc o intèrprets solistes de dansa)

Veure el llistat complet de finalistes.