Burundanga

Més de 72 mesos consecutius en cartell

05 de desembre
05 de desembre

05 de desembre de 2020

Burundanga

Burundanga

Més de 72 mesos consecutius en cartell

Més d'un milió espectadors han gaudit amb l'obra

Berta, una jove estudiant, està embarassada de Manel, el seu nuvi, però encara no s'ha atrevit a dir-li-ho. I és que no sap què fer. Per no saber, no sap ni si el seu nuvi realment la vol. Silvia, la seva companya de pis, li ofereix la solució: Burundanga, la droga de la veritat, una substància que fa perdre la voluntat a qui la presa i provoca la sinceritat més autèntica. Si la hi administra a Manel podrà saber la veritat sobretot allò que desitgi. I Berta ho fa, li dóna la droga al seu nuvi i descobreix no sols el que pretenia esbrinar si no una altra veritat molt més inesperada que fa esclatar un embolic de conseqüències imprevisibles...


SÀVIES QUE BURUNDANGA...

- S'ha representat en més de 3.500 ocasions.

- Porta més de 72 mesos consecutius en cartell.

- És la primera obra d'un autor espanyol que desafia la crisi i es manté en cartell ininterrompudament durant 7 temporades a Madrid.


LA PREMSA HA DIT

"Una comèdia ben traçada i plena de girs humorístics sorprenents. Hi ha comèdia per a estona. Un engranatge còmic perfectament greixat". (El País)

"Galcerán domina els ressorts de la comèdia amb talent veritablement notable: sexe, amor, embolic, equívocs i un final feliç i bon tramat". (El Mundo)

"Una celebració per als afeccionats al teatre. Els amants de la comèdia romàntica -molt de comèdia, no tant de romàntica només els queda fer salts d'alegria". (20 minutos)


Autor
Jordi Galcerán
Direcció
Gabriel Olivares
Juan Gea
Rebeca Valls
Guillermo Sanjuan
Jorge Vidal
Paula Braguinsky

Preus

Preferent 15€
Zona 2 12€
Zona 3 10€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:

20% descompte
Carnet Jove/Universitari
Menors de 14 anys
Majors de 60 anys
Persones de mobilitat reduïda +1 acompanyant
Desocupats

50% descompte
Xiquets de 0 a 4 anys

GRUPS:

10% de 11 a 20 persones
20% de 21 a 30 persones
30% a partir de 31 persones
+info i reserves de grups en el 963 536 113.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.

Altres propostes de l'Auditori de La Vall d'Uixó: