Canallas y princesas

Organitza Associació amb fi.teatre

06 d'octubre
06 d'octubre

06 d'octubre de 2018

Canallas y princesas

Canallas y princesas

Organitza Associació amb fi.teatre

Tres col·legues treballen per a un mafiós que, després de sentir-se traït, els tendeix un parany. En el tiroteig un dels col·legues és mort, a un altre li cauen 3 anys de presó, mentre que el tercer s'escapa i continua treballant per al mafiós (que a més és el seu oncle) i mantenint una relació amb la germana del mort pels trets. Aquesta és la gesta de Samuel, Tuli i Juan respectivament; i que suposa el punt de partida de la nostra història de canalles i princeses.

Tuli, complerta la seua condemna, reapareix en escena amb un sol objectiu: Ajustar comptes. El fantasma de Samuel s'afegeix a la tasca com a divertit mestre de cerimònies, en aquest pla que acaba involucrant a tots els que freqüenten el Darling's, el particular bar de Juan.Preus

Preferent 12€
Zona 2 12€
Zona 3 10€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.