Ciudad Jara | Auditori La Vall d'Uixó

20 de març de 2021

Ciudad Jara

DONDE NACE EL INFARTO

El nou projecte del líder de La Raíz

Premi Carles Santos 2020 al millor disc

Ciudad Jara és el nou projecte de Pablo Sánchez amb banda. El que ha sigut durant més de deu anys cantant, compositor i líder de la banda internacionalment coneguda com La Raíz es va llançar en 2019 amb un nou projecte.

Pablo Sánchez es presenta amb una formació de rock i envoltat de músics de primer nivell. El seu estil transita de manera fluida i natural entre les distorsions de guitarra, la poesia, la cançó popular, la sàtira social i la sensibilitat del cantautor.Preus

Preferent 15€
Zona 2 12€
Zona 3 10€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:

20% descompte
Carnet Jove/Universitari
Menors de 14 anys
Majors de 60 anys
Persones de mobilitat reduïda +1 acompanyant
Desocupats

50% descompte
Xiquets de 0 a 4 anys

GRUPS:

10% de 11 a 20 persones
20% de 21 a 30 persones
30% a partir de 31 persones
+info i reserves de grups en el 963 536 113.


Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.