¡Como en casa ni hablar!

Faemino y Cansado

26 de novembre
26 de novembre
  • fullslide2
    ¡Como en casa ni hablar!

26 de novembre de 2016

¡Como en casa ni hablar!

Faemino y Cansado

Faemino i Cansat tornen amb '¡Como en casa ni hablar!', el seu últim, absurd i polipondurrític espectacle solament apte per a cervells destruïts, deixalles de la societat i mestresses de casa jubilades. L'única parella en el món d'amfibis parlants capaços de revolucionar a les masses, fomentar els sopars en got i guarir la chepistrofia cejuda.


FAEMINO Y CANSADO

Faemino y Cansado es caracteritzen per una carrera artística pausada, eclèctica i ferma. Teatre i televisió són els mitjans en els quals s'han desembolicat principalment, sense menysprear, no obstant açò, premsa, internet o ràdio. I sempre l'escriptura. Omplen bars, cafè-teatres, teatres, amfiteatres, solars. En temps heroics provocaven tumults en el parc del Retir de Madrid. Les seues actuacions són un esdeveniment allà on van. Les seues aparicions en televisió van marcar una època: són Faemino i Cansat.


Durada
90min.

Preus

Zona 1 18€
Zona 2 15€
Zona 3 12€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:

20% descompte
Carnet Jove/Universitari
Menors de 14 anys
Majors de 60 anys
Persones de mobilitat reduïda +1 acompanyant
Desocupats

50% descompte
Xiquets de 0 a 4 anys

GRUPS:

10% de 11 a 20 persones
20% de 21 a 30 persones
30% a partir de 31 persones
+info i reserves de grups en el 963 536 113.


Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.

Web oficial ¡Como en casa ni hablar! 
Altres propostes de l'Auditori de La Vall d'Uixó: