Comunicat Auditori Vall d'Uixó | Auditori La Vall d'Uixó

Auditori Vall d'Uixó

Comunicat Auditori Vall d'Uixó

Comunicat Auditori Vall d'Uixó

Després de les restriccions proposades en l'estat d'alarma, i davant la situació provocada pel Covid-19, l'Auditori Vall d'Uixó davant el risc de propagació dels contagis entre la població i per força major, ha suspés o ajornat la seua programació des del 13 de març fins a la finalització de l'estat d'alarma.

Ja que molts de vosaltres i vosaltres ens heu transmés la voluntat i desig de voler veure els diferents espectacles programats estem treballant per a tractar de buscar unes noves dates. Donada la difícil situació en les quals ens trobem, i que tot està canviant molt ràpidament, és un procés que pot portar-nos diversos dies. Per això, mentre realitzem aquestes gestions us sol·licitem la major col·laboració possible i agraïm la vostra paciència amb els temps de resposta a causa del gran volum de peticions i missatges que hem rebut i continuem rebent. L'objectiu de buscar aquestes noves dates és oferir-vos l'oportunitat de canviar les vostres entrades per aquestes noves funcions. De totes maneres, ens anirem posant en contacte amb tots els compradors per a informar-los individualment de la situació.

Espectacles ajornats:

  • - El misterioso caso de Houdini y la habitación cerrada (25 abril). Ajornat al 27 de desembre.
  • - Ara Malikian - Royal Garage (16 maig). Ajornat al 19 de desembre.
  • - L'electe (17 maig). Ajornat al 16 d'octubre (20h)
  • - Desmontando a Séneca (30 maig). Ajornat al 17 de gener 2021 19h.

Si vas comprar les entrades per a les dates inicials i vols veure l'espectacle en les noves dates no has de fer res. Conserva les teues entrades i veuen aqueix dia amb elles a gaudir de l'espectacle (si has comprat entrades per a alguns d'aquests espectacles tens més informació en el teu email). En el cas que no us vengen bé les noves dates per favor posar-vos en contacte amb nosaltres. Les localitats adquirides en la taquilla, preguem als nostres espectadors que conserven les seues entrades i acudisquen a les taquilles del teatre una vegada es reprenga l'activitat. Si has comprat per Atrápalo, per favor, posa't en contacte amb ells (nosaltres no podem fer esta gestió).

Espectacles cancel·lats:

  • - Don Giovanni
  • - La lista de mis deseos
  • - Concert de primavera
  • - Danzando la vuelta al mundo

La devolució dels espectacles cancel·lats es farà de la següent manera:

  1. Les entrades comprades online seran retornades automàticament.
  2. En el cas d'haver fet la compra en taquilla us demanem que conserveu les vostres entrades i una vegada es reprenga l'activitat i puguem obrir les taquilla us passeu i us farem la devolució.

Si has comprat per Atrápalo, per favor, posa't en contacte amb ells (nosaltres no podem fer esta gestió).

De nou volem agrair la vostra paciència i comprensió en tractar-se d'un fet excepcional de força major alié a la voluntat de totes les parts, i que ens afecta a tots.

Actors, actrius, companyies, teatres i sobretot espectadors i espectadores sabem que ens necessitem els uns als altres. Hui triem cuidar-nos tots, per a sentir que prompte i amb noves energies TORNAREM Al TEATRE.