Con poquito me conformo

Óscar Tramoyeres

13 de febrer
13 de febrer

13 de febrer de 2021

Con poquito me conformo

Con poquito me conformo

Óscar Tramoyeres

L'humorista valencià Óscar Tramoyeres presenta el seu espectacle ?Con poquito me conformo?, un divertit monòleg sobre la seua vida quotidiana.

Així ens explica de què tracta: "Hola, el meu nom és Óscar Tramoyeres i sóc un tio normal, que fa coses normals i que... em conforme amb poquet. I d'això parle en aquest monòleg. Em conforme amb: fer l'amor una vegada a la setmana, amb no atabalar-me en l'Ikea, amb entendre a la meua mare, o, que la llum del water dure el mateix que em costa al meu pixar. Jo amb poquet... em conforme".


INFORMACIÓ

A causa de les noves restriccions decretades per la Generalitat, vigents a partir del 7 de gener, la funció del dissabte 9 de gener a les 20:00h Óscar Tramoyeres passa al dissabte 13 de febrer a les 19:00h. Disculpeu les molèsties.Preus

Preferent 12€
Zona 2 10€
Zona 3 8€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:

20% descompte
Carnet Jove/Universitari
Menors de 14 anys
Majors de 60 anys
Persones de mobilitat reduïda +1 acompanyant
Desocupats

50% descompte
Xiquets de 0 a 4 anys

GRUPS:

10% de 11 a 20 persones
20% de 21 a 30 persones
30% a partir de 31 persones
+info i reserves de grups en el 963 536 113.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.

Altres propostes de l'Auditori de La Vall d'Uixó: