Concert de primavera

Universitat de València

05 d'abril
05 d'abril

05 d'abril de 2020

Concert de primavera

Concert de primavera

Universitat de València

Un emocionant concert per a donar la benvinguda a la primavera

La Orquestra Filharmònica de la Universitat, dirigida per la seua directora titular Beatriz Fernández Aucejo, ens presenta un programa del segle XIX europeu per celebrar l'arribada de la primavera.

El concert començarà amb l'obertura de l'òpera Oberon o el jurament del rei dels elfos del compositor romàntic alemany Carl Maria von Weber.

A continuació, podrem sentir El Moldava, part de l'obra La meua Pàtria que el nacionalista txec Bedrich Smetana va dedicar a descriure la bellesa del seu país; en aquest moviment en concret al curs del riu Moldava.

El programa finalitzarà amb la Simfonia núm. 2 d'Alexander Borodin; amb un so molt rus, l'obra beu de la música folklòrica i de la tradició litúrgica de la seua terra natal com a font d'inspiració.

  • Oberon (Obertura) de Carl Maria von Weber (1786-1826)
  • Vltava (El Moldava) de Bedrich Smetana (1824-1884)
  • Simfonia núm. 2 en si menor de Alexander Borodin (1833-1887)


Preus

Preferent 12€
Zona 2 10€
Zona 3 8€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:

20% descompte
Carnet Jove/Universitari
Menors de 14 anys
Majors de 60 anys
Persones de mobilitat reduïda +1 acompanyant
Desocupats

50% descompte
Xiquets de 0 a 4 anys

GRUPS:

10% de 11 a 20 persones
20% de 21 a 30 persones
30% a partir de 31 persones
+info i reserves de grups en el 963 536 113.


Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.

Altres propostes de l'Auditori de La Vall d'Uixó: