Concert de Santa Cecília CIAC

Banda Escola Música i Banda Simfònica del CIAC

25 de novembre
25 de novembre

25 de novembre de 2023

Concert de Santa Cecília CIAC

Concert de Santa Cecília CIAC

Banda Escola Música i Banda Simfònica del CIAC

Organitza: Ajuntament de La Vall d'Uixó

La Banda Escola Música i la Banda Simfònica tornen a trobar-se en el tradicional concert de Santa Cecília, patrona de la música. El concert es farà el dissabte dia 25 de novembre a les 18:30 h. a l'Auditori de La Vall d'Uixó Leopoldo Peñarroja, i forma part del cicle de tardor.

S'oferirà un programa on s'interpretaran obres de Azael Tormo, Raül Domènech, José Luis Tielas, José Serrano i Juan G. Gómez Deval, en el que es podrà vorer sota l'escenari un espectacle ple d'emocions i música en directe.  

Amb motiu de la Festivitat de Santa Cecília, com ja és conegut, aquest concert aplega pares i fills, avis i néts, no tan sols entre el públic sinó també a l'escenari. A bon segur, tornarà a sorprendre i repetirà l?èxit artístic i de públic d'edicions anteriors.

En definitiva, passar una bona vesprada musical plena de bona música. Vos esperem!


Entrada gratuïta amb invitació. Les invitacions es podran descarregar en la web de l'Auditori (màxim 5 per persona) o recollir en taquilla.Preus

Descarrega la teua invitació fent clic al botó 'Comprar entrades' o a les taquilles de l'Auditori (màxim 5 per persona).
Altres propostes de l'Auditori de La Vall d'Uixó: