David Guapo

#quenonosfrunjanlafiesta1

30 de novembre
30 de novembre

30 de novembre de 2019

David Guapo

David Guapo

#quenonosfrunjanlafiesta1

David Guapo és, segurament, un dels millors showmen d'Espanya i, sense cap dubte, el de major projecció. En molt poc temps ha passat de ser un perfecte desconegut a ser un fenomen de masses que té fins i tot una entrada en Wikipedia. Si eres d'un altre planeta i no el coneixes, segurament voldràs saber una mica més sobre ell. Ara torna amb el seu famos monòleg, #quenonosfrunjanlafiesta1, així que no vesprades massa a aconseguir la teua entrada. A més: 

LA MÚSICA I DAVID

Abans de ser un showman famós, David va ser un músic modest que tocava pels pubs de Catalunya i de San Francisco (no de la granja, sinó de la ciutat dels Estats Units). Al principi tocava molt i obria poc la boca, però després el procés es va anar invertint. Tant parlava, que la gent li va començar a dir monologuista en comptes de músic.

LA RÀDIO I DAVID

Durant anys, David ha alternat les bitles nocturnes amb els madrugones tremends per a participar en Las mañanas de La Cope i en Ya te digo de Europa FM. Sí, David és el de les cançons inventades... Veus com és famós?

LA TELE I DAVID

Últimament David ix en la tele més que Carmen Lomana, però no tant com Jorge Javier Vázquez. Li haureu vist en el programa de Buenafuente, en Paramount Comedy, en Se lo que hicisteis, en El Hormiguero i més recentment en El Club de la Comedia i Tu cara me suena.

L'ESPECTACLE DE DAVID

L'espectacle de David combina diàleg i música. David fa diàlegs i no monòlegs, perquè les seues actuacions són autèntics intercanvis d'impressions amb els espectadors. I, al final, fins es fa fotos amb el públic. Un xaval molt guapo. I un espectacle molt, molt divertit.


Durada
90min.

Preus

Preferent 18€
Zona 2 15€
Zona 3 12€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:

20% descompte
Carnet Jove/Universitari
Menors de 14 anys
Majors de 60 anys
Persones de mobilitat reduïda +1 acompanyant
Desocupats

50% descompte
Xiquets de 0 a 4 anys

GRUPS:

10% de 11 a 20 persones
20% de 21 a 30 persones
30% a partir de 31 persones
+info i reserves de grups en el 963 536 113.


Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.

Altres propostes de l'Auditori de La Vall d'Uixó: