Desmontando a Séneca

Jorge Javier Vázquez

12 de març
12 de març

12 de març de 2021

Desmontando a Séneca

Jorge Javier Vázquez

Una divertida comèdia protagonitzada per Jorge Javier Vázquez

Jorge Javier ha rebut la trucada d'un jove director que vol oferir-li un paper dramàtic, segons ell "una oferta que no podrà rebutjar": interpretar al mateix Sèneca en una obra de gran format i tremendament contemporània amb la qual recorreran els escenaris de tot el món. Després de la sorpresa inicial que li tinguen en consideració per a un paper tan allunyat de la seua realitat "física-mental", Jorge Javier comença a llegir el llibret. L'argument de l'obra (que és una comèdia), gira entorn de les morts de Sèneca. Jorge anirà desmuntant, no sols l'argument i les idees de direcció del "modern" director sinó, i sobretot, desmuntant l'argumentació de Sèneca i els valors pregonats pel filòsof... Què és la vida? Què fem ací? Text i direcció
Juan Carlos Rubio
Intèrprets
Jorge Javier Vázquez

Preus

Preferent 18€
Zona 2 15€
Zona 3 12€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:

20% descompte
Carnet Jove/Universitari
Menors de 14 anys
Majors de 60 anys
Persones de mobilitat reduïda +1 acompanyant
Desocupats

50% descompte
Xiquets de 0 a 4 anys

GRUPS:

10% de 11 a 20 persones
20% de 21 a 30 persones
30% a partir de 31 persones
+info i reserves de grups en el 963 536 113.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.

Altres propostes de l'Auditori de La Vall d'Uixó: