Dinosaurios y Princesas

Un espectacle musical dins d'un videojoc

23 de març
23 de març

23 de març de 2024

Dinosaurios y Princesas

Un espectacle musical dins d'un videojoc

Un espectacle, una aventura musical, un videojoc.

Una aventura musical interactiva amb cançons, coreografies, projeccions en 3D i uns dinosaures molt "reals" que deixaran sense parla al públic.

Un xiquet d'11 anys i el seu pare han de rescatar al seu triceratops bebé, que ha sigut raptat per uns personatges malvats escapats d'un videojoc. Per a això s'enfrontaran a dinosaures de més de 4 metres, lluitaran contra un indi, desafiaran als malvats que volen dominar el món, seran ajudats per una princesa bailonga... i tot això a l'entorn d'un videojoc.

Exploradors, dinosaures, indis, princeses i altres éssers fantàstics, ajudaran a aquest xicotet somiador, al costat del públic, a salvar al seu més preuat company.

Preparats per a viure aquesta aventura? Que comence el joc Dinosaures i Princeses!

L'espectacle conté alguns números en els quals s'utilitza llums estroboscòpiques que poden accentuar i ser un risc per als usuaris que patisquen d'atacs epilèptics.

Autor
Rafa Alarcón
Direcció
Mamen Mengó
Víctor Lucas
Música original
Víctor Lucas
Intèrprets
Rafa Alarcón Lezcano
Rafa Alarcón
Marian Villaescusa
Pau Vercher
Durada
75min.

Preus

Preferent 15€
Zona 2 12€
Zona 3 10€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:

20% descompte
Carnet Jove/Universitari
Menors de 14 anys
Majors de 60 anys
Persones de mobilitat reduïda +1 acompanyant
Desocupats

50% descompte
Xiquets de 0 a 4 anys

GRUPS:

10% de 11 a 20 persones
20% de 21 a 30 persones
30% a partir de 31 persones
+info i reserves de grups en el 963 536 113.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.