22 de març de 2020

Don Giovanni

Don Giovanni

W.A. Mozart

Don Giovanni no és sol una de les grans obres mestres del geni de W.A. Mozart, sinó també de la història de la música i de la cultura occidental.

L'equilibri perfecte entre la tragèdia i la comèdia, l'exacta definició musical i dramàtica dels seus personatges en tota la seua complexitat, el xoc entre l'univers de moral elevada i la titànica oposició del protagonista, són sol alguns dels aspectes que han fet d'aquesta òpera una mica irrepetible, inassolible, com ho va ser el mateix Mozart.


Producció
Ópera 2001

Preus

Preferent 35€
Zona 2 30€
Zona 3 25€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:

20% descompte
Carnet Jove/Universitari
Menors de 14 anys
Majors de 60 anys
Persones de mobilitat reduïda +1 acompanyant
Desocupats

50% descompte
Xiquets de 0 a 4 anys

GRUPS:

10% de 11 a 20 persones
20% de 21 a 30 persones
30% a partir de 31 persones
+info i reserves de grups en el 963 536 113.


Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.

Altres propostes de l'Auditori de La Vall d'Uixó: