El amor brujo

Víctor Ullate Ballet Comunidad de Madrid

16 d'octubre
16 d'octubre
  • fullslide2
    El amor brujo

16 d'octubre de 2016

El amor brujo

Víctor Ullate Ballet Comunidad de Madrid

Una revisió de la peça que Víctor Ullate va estrenar el 28 de maig de 1994 en la Maestranza de Sevilla. Per a aquesta nova ocasió, s'estrena escenografia i vestuari, cercant donar major protagonisme a la llum -el foc fatuo-, present en tota la trama. En aquesta versió es duu a terme una aposta musical destrossadora amb la inclusió del grup de dark ambiance 'In slaughter natives', que ja es suma als efectes musicals creats per Luis Delgado per a la versió original i que condueixen a l'espectador a una travesía entre la vida i la mort, un viatge cap al més enllà.

L'obra, escrita per Falla a principis del segle XX i de marcat caràcter andalús, aprofundeix en el misticisme gitano, acostant-se a l'amor en la seua forma més primitiva i essencial. Explica la història de Candela, una xica gitana, l'amor de la qual per Carmelo es veu turmentat per l'espectre del seu antic amant. Una història d'amor i passió, de llàgrimes i desconsol, de bruixeria i seducció, de mort i de dansa.

La coreografia conté moments de gran bellesa, com 'Cançó de l'amor dolgut', 'Romanç del pescador' o 'Cançó del foc fatuo'. Cal destacar que aquesta versió inclou tres cançons populars escrites per Manuel de Falla: 'Nana', 'Polo' i 'Asturiana', a més d'una variació de Paco de Lucía per a José l'etern amant.

Una nova versió de 'El amor brujo', diferent en les seues formes, però etern en la seua essència.


LA COMPANYIA

Víctor Ullate, estrela internacional de la dansa, va fundar en 1988 la companyia que porta el seu nom i que acaba de complir vint-i-cinc anys de trajectòria. Es va convertir llavors en la primera companyia privada espanyola de nivell internacional, en pedrera de ballarins estavella i en un emblema de la dansa a Espanya. Al llarg d'aquests vint-i-cinc anys, el rigor i l'exigència han sustentat la selecció i formació de ballarins, l'elecció i creació de coreografies, la creativitat i el nivell dels espectacles. Per açò, la qualitat de la companyia s'ha mantingut constant. Avui, com fa dues dècades i mitjana, el Víctor Ullate Ballet és una garantia per al públic d'emoció, de bellesa, de qualitat, de Dansa.


Coreografia
Víctor Ullate
Direcció d'escena
Eduardo Lao
Música
Manuel de Falla
Luis Delgado
In slaughter natives
Durada
120min.

Preus

Zona 1 25€
Zona 2 18€
Zona 3 15€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:

20% descompte
Carnet Jove/Universitari
Menors de 14 anys
Majors de 60 anys
Persones de mobilitat reduïda +1 acompanyant
Desocupats
Acadèmies de dansa

50% descompte
Xiquets de 0 a 4 anys

GRUPS:*

10% de 11 a 20 persones
20% de 21 a 30 persones
30% a partir de 31 persones

*Tots els dies, tant en taquilla com a online.
+info i reserves de grups en el 963 536 113.


Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.

Web oficial El amor brujo 
Altres propostes de l'Auditori de La Vall d'Uixó: