El carpeta + La Farruca

Dansa flamenca, art i sentiment

10 de febrer
10 de febrer

10 de febrer de 2018

El carpeta + La Farruca

El carpeta + La Farruca

Dansa flamenca, art i sentiment

El jove 'bailaor' Manuel Fernández Montoya 'El Carpeta' presenta davant el públic el ball d'una estirp de 'bailaors' andalusos, Los Farruco. Sota l'herència del seu avi, el gran Farruco, impregna amb una joventut descarada les noves tendències del flamenc sense oblidar d'on prové el seu art.

Acompanyat per Ezequiel Montoya i Juan Fernández 'El Negro' al cante i els palmells, Raúl Vicenti a la guitarra, Melchor Borja al piano i baix elèctric i Fali del Eléctrico a la percussió, i amb la presència de la seua mare La Farruca com a artista convidada.


Intèrprets
El Carpeta
La Farruca

Preus

Preferent 18€
Zona 2 15€
Zona 3 12€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:

20% descompte
Carnet Jove/Universitari
Menors de 14 anys
Majors de 60 anys
Persones de mobilitat reduïda +1 acompanyant
Desocupats
Acadèmies de dansa

50% descompte
Xiquets de 0 a 4 anys

GRUPS:

10% de 11 a 20 persones
20% de 21 a 30 persones
30% a partir de 31 persones
+info i reserves de grups en el 963 536 113.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.