El consorcio

Més de 50 grans èxits

08 de juny
08 de juny

08 de juny de 2019

El consorcio

El consorcio

Més de 50 grans èxits

Per a parlar d'El Consorcio és inevitable remetre's a Mocedades, ja que tots els seus integrants van pertànyer a aqueix grup, l'única formació hispana que ha venut un milió de còpies d'un senzill cantat íntegrament en castellà.

El Consorcio format per Amaya Uranga, Estíbaliz Uranga, Iñaki Uranga, i Carlos Zubiaga, és el grup vocal per excel·lència del nostre país i els seus grans èxits romanen, com 'Tómame o déjame', 'El vendedor', 'La otra España', 'Qué pasará mañana', 'Secretaria', 'Quién te cantará', 'Desde que tú te has ido', 'Amor de hombre', 'Dónde estás corazón', 'Le llamaban loca'...

Les seues magnífiques veus, amb un empastament i una qualitat sense igual, els van portar a conquistar un Grammy Latino en 2016. D'aquest premi d'honor naix 'El Consorcio, eres tu...  Más de 50 grandes éxitos'.

En aquest tour, podrem escoltar una selecció de les seus millors èxits i dos grans temes inèdits: el seu primer single 'Mientras espero', composat per Jose Luis Perales i un altre dels temes inèdits de Juan Carlos Calderón (Adivina), figura irreemplaçable en la biografia del grup, així com una gran versió del tema Bilbao amb música del gran Bertolt Brecht i lletra de Victor Manuel San José.Preus

Preferent 25€
Zona 2 22€
Zona 3 20€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:

20% descompte
Carnet Jove/Universitari
Menors de 14 anys
Majors de 60 anys
Persones de mobilitat reduïda +1 acompanyant
Desocupats

50% descompte
Xiquets de 0 a 4 anys

GRUPS:

10% de 11 a 20 persones
20% de 21 a 30 persones
30% a partir de 31 persones
+info i reserves de grups en el 963 536 113.


Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.