El Gran Show, El Musical

13 d'abril
13 d'abril

13 d'abril de 2024

El Gran Show, El Musical

25 artistes, ballarins, cantants i actors amb una posada en escena original i sorprenent. 10 cantants en directe interpretant cadascun dels temes musicals adaptats a l'espanyol.

Els Estats Units, segle XIX. P.T. Barnum acaba de perdre el seu treball d'oficinista perquè l'empresa per a la qual treballava s'ha anat a la fallida. Desitjós d'oferir a la seua esposa Charity i a les seues dues filles la vida que sempre els havia promés, Barnum s'embarca en un projecte colossal: crear un gran i sorprenent espectacle circense. Per a això, aquest inventor del xou bussines buscarà artistes únics, des de ballarins, a dones barbudes, tatuats, alts... i tota classe de xous imaginatius. El seu lema: per a fer una cosa nova cal fer una cosa poc convencional.

El gran xou és un musical que celebra el naixement del xou business i compte la història de P.T. Barnum, un visionari showman i empresari circense que va sorgir del no-res per a crear un espectacle que es va convertir en una sensació mundial i que va ser conegut com "El major espectacle en la Terra".

Tot això amb veu en directe i coreografies fascinants sota la direcció de la professional Miriam Forte.


Durada
135min.
amb descans

Preus

Preferent 22€
Zona 2 18€
Zona 3 15€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:

20% descompte
Carnet Jove/Universitari
Menors de 14 anys
Majors de 60 anys
Persones de mobilitat reduïda +1 acompanyant
Desocupats

50% descompte
Xiquets de 0 a 4 anys

GRUPS:

10% de 11 a 20 persones
20% de 21 a 30 persones
30% a partir de 31 persones
+info i reserves de grups en el 963 536 113.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.