El intercambio

Amb Gabino Diego

18 de desembre
18 de desembre

18 de desembre de 2016

El intercambio

Amb Gabino Diego

Espectacle en castellà.

Eva ha decidit obsequiar al seu espòs, Jaime, amb un intercanvi de parelles per a celebrar els seus vint anys de matrimoni, i de pas, oxigenar una mica la relació. El que en principi es contempla com una vetlada excitant i divertida, es convertirà en un autèntic malson.

'El intercambio' és una comèdia rotunda, plagada de gags visuals i verbals. Tots els personatges exhibeixen una extraordinària singularitat, que quan es barregen, provoca un coctel explosiu. Es tracta d'una peça que destaca per la seua senzillesa, que no per la seua simplicitat. A priori, no ocorre gens transcendental. És la successió de situacions, que des d'un punt de vista estadístic són altament improbables, però no impossibles, la qual cosa provoca atracció, sorpresa i hilaritat en l'espectador, però mai desperta escepticisme davant l'inversemblant. 'El intercambio' connecta amb el públic a través de l'empatia/compassió que transmet l'enutjosa conjuntura per la qual transita el protagonista (sense merèixer-ho) durant tota la funció.


Text
Ignacio Nacho
Direcció
Juan José Afonso
Intèrprets
Gabino Diego
Teté Delgado
Rodrigo Poisón
Pablo Puyol
Ignacio Nacho
Natalia Roig
Durada
90min.

Preus

Zona 1 18€
Zona 2 15€
Zona 3 12€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:

20% descompte
Carnet Jove/Universitari
Menors de 14 anys
Majors de 60 anys
Persones de mobilitat reduïda +1 acompanyant
Desocupats

50% descompte
Xiquets de 0 a 4 anys

GRUPS:

10% de 11 a 20 persones
20% de 21 a 30 persones
30% a partir de 31 persones
+info i reserves de grups en el 963 536 113.


Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.

Altres propostes de l'Auditori de La Vall d'Uixó: