El lago de los cisnes. Ballet Imperial Ruso | Auditori La Vall d'Uixó

10 de gener de 2021

El lago de los cisnes. Ballet Imperial Ruso

P.I. Tchaikovsky

El ballet per excel·lència del repertori clàssic


El mundialment aclamat Ballet Imperial Rus, fundat per Maya Plisetskaya i dirigit per Gediminas Tarandá, presenta el seu Lago de los Cisnes de la mà d'un elenc compost per 45 ballarins del més alt nivell.


El Lago de los Cisnes, del Ballet Imperial Ruso és una de les obres de ballet més benvolgudes pels espectadors espanyols, demostrant-ho cada any des del seu debut a Espanya l'any 2005 en la Gran Via de Madrid.


Cigne Blanc i Cigne Negre són dos pols oposats: un és dolçor i fragilitat, l'altre poder i provocació. L'engany i el veritable amor, el Bé i el Mal. La perfecció de les coreografia fa que aquest ballet sigui el més conegut, més sol·licitat i més interpretat durant ja 140 anys.


El Ballet Imperial Ruso, prestigiosa companyia de Moscou, va ser creat en 1.994 per iniciativa de Maya Plisetskaya. El Director Artístico del Ballet és Gediminas Tarandá, qui, abans de crear la companyia, va ser solista principal del Teatre Bolshoi i va estudiar la carrera de coreògraf sota la direcció de Yury Grigorovich, sent en l'actualitat el més destacat director artístic de grans esdeveniments de Rússia, condecorat pels seus mèrits com Artista d'Honor de Rússia (2005) i Orde de Diàguilev (2008).


El repertori de la companyia inclou tots els ballets clàssics, com "El Llac dels Cignes", "La Bella Dorment", "Trencanous", "Giselle", "Carmen", "El Quixot", "Romeo i Julieta". La Companyia té la seva residència a Moscou, encara que és ben coneguda mundialment gràcies a les seves gires nacionals i internacionals, en països com Austràlia, Nova Zelanda, la Xina, el Japó, Finlàndia, França, Espanya, Alemanya i molts més.


L'elenc del Ballet Imperial Rus està compost per ballarins del màxim nivell artístic, molts d'ells han estat guanyadors de prestigiosos concursos de ballet, com Lina Sheveliova, Nariman Bekzhanov, Anna Pashkova, Denis Simon, Vatautas Taranda, Vladimir Dorofeev i Maxim Marinin.


P.I. Tchaikovsky
Marius Petipa
Lev Ivanov
Gediminas Taranda
Andrey Zlobin
Anna Ipatieva
Durada
120min.
amb descans

Preus

Preferent 25€
Zona 2 18€
Zona 3 15€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:

20% descompte
Carnet Jove/Universitari
Menors de 14 anys
Majors de 60 anys
Persones de mobilitat reduïda +1 acompanyant
Desocupats
Acadèmies de dansa

50% descompte
Xiquets de 0 a 4 anys

GRUPS:

10% de 11 a 20 persones
20% de 21 a 30 persones
30% a partir de 31 persones
+info i reserves de grups en el 963 536 113.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.

Web oficial El lago de los cisnes. Ballet Imperial Ruso