El llibre de la selva

Teatre familiar en valencià

28 de desembre
28 de desembre
  • fullslide2
    El llibre de la selva

28 de desembre de 2016

El llibre de la selva

Teatre familiar en valencià

Espectcle en valencià.

Explica la llegenda que fa molts anys, en una remota regió de l'Índia, un malvat tigre conegut per tots com Shere Khan va robar el bebè d'uns pobres camperols i es va endinsar amb ell en la foscor de la selva... Així comença 'El llibre de la selva', un musical amb 5 actors en escena, cantat en directe, i una escenografia animada amb efectes visuals, il·lusionisme i marionetes.

Encara que es mantenen els personatges clàssics, aquesta història té les seues particularitats: podrem veure a un Mowgli una mica més entremaliat, a un Baloo una mica maldestre, a una Bagheera severa però plena de tendresa i a uns malvats d'allò més còmics. Els veurem cantar, ballar i viure un sense fi d'aventures que desafiaran la imaginació dels més xicotets i despertaran la dels majors. Tot açò embolicat en un vestuari i una escenografia plena de color i volums que escapa als plantejaments tradicionals, amb transformacions, projeccions, marionetes i il·lusionisme, acompanyats per cançons que no podrem deixar de tararear a l'eixida del teatre.


Intèrprets
Ramón Rodenas
Neus Alborch
Natxo Núñez
Frank Alonso
Isabel Martí
Direcció
Isabel Martí
Text
Neus Alborch e Isabel Martí
Durada
70min.

Preus

Zona 1 8€
Zona 2 6€
Zona 3 4€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:

20% descompte
Carnet Jove/Universitari
Majors de 60 anys
Persones de mobilitat reduïda +1 acompanyant
Desocupats

50% descompte
Xiquets de 0 a 4 anys

Pack familiar
4 entrades al preu de 3. No és necessari que existisca relació de parentiu.

GRUPS:

10% de 11 a 20 persones
20% de 21 a 30 persones
30% a partir de 31 persones
+info i reserves de grups en el 963 536 113.


Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.

Web oficial El llibre de la selva