El mago Yunke campeón Mundial

El prestigiós i televisiu mag

22 de novembre
22 de novembre

22 de novembre de 2019

Nueva función

El mago Yunke campeón Mundial

El mago Yunke campeón Mundial

El prestigiós i televisiu mag

El prestigiós i televisiu mag Yunke, conegut per les seues intervencions en el programa El Hormiguero d'Antena 3 Televisió, presenta El mago Yunke campeón Mundial. Una de les produccions de màgia més espectaculars que s'han fet a Espanya fins hui. Un espectacle únic en el qual l'espectador podrà veure en directe il·lusions inèdites i originals creades pel famós i premiat mag espanyol.

Un xou nou que sorprendrà l'espectador per la seua originalitat, força, bellesa, posada en escena, música, fantasia i emoció.Durada
90min.

Preus

Preferent 18€
Zona 2 15€
Zona 3 10€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:

20% descompte
Carnet Jove/Universitari
Majors de 60 anys
Persones de mobilitat reduïda +1 acompanyant
Desocupats

50% descompte
Xiquets de 0 a 4 anys

GRUPS:

10% de 11 a 20 persones
20% de 21 a 30 persones
30% a partir de 31 persones
+info i reserves de grups en el 963 536 113.


Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.