El rey león, el tributo

Organitza Asociación Cultural falla Sud-Oest

30 de desembre
30 de desembre

30 de desembre de 2018

El rey león, el tributo

El rey león, el tributo

Organitza Asociación Cultural falla Sud-Oest

Hi ha pel·lícules i cançons que han passat a la història i que atrauen la curiositat de l'espectador a tot el món. Gràcies al musical de Madrid, El Rey León és, sens dubte, la referència del moment. Per açò, després de la nostra experiència en La Gran Via de Madrid amb altres xous, amb espectaculars veus i gran posada en escena, volem portar els seus temes musicals per tota Espanya amb... El Rey León, El Tribut.

La Companyia Onbeat ha realitzat temporada en la Gran Via de Madrid amb gran èxit, sent avui una de les millors Companyia d'Espanya en espectacles familiars.

La interacció amb el públic, les espectaculars veus en directe, una gran posada en escena i atractives coreografies; a més d'una presentació molt divertida amb els nostres mestres de cerimònia, asseguren una experiència inoblidable en aquest concert. Podran escoltar tots dels temes del Rey León 1, 2 i 3, alguns mai cantats a Espanya

En ser un Tribut-concerte, i NO un musical, el xou compta amb tots els permisos de la SGAE, garantia de qualitat i seguretat jurídica. Ja s'ha estrenat amb gran èxit.

La Companyia Onbeat ha girat per més de 50 províncies d'Espanya en 15 Comunitats Autònomes, a més de la temporada en Gran Via amb altres espectacles familiars i amb un enorme èxit. L'espectacle s'acompanya, a més de temes musicals cantats per primera vegada a Espanya, com a cançons del Rey León 2. Tot amb veus en directe.


Direcció artística
Antonio Martín
Dirección, Guió i Producció
Antonio Martín Regueira
Intèrprets
Compañía Onbeat

Preus

Preferent 19€
Zona 2 16€
Zona 3 12€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.