El tambor de Cora

La història de dos cors que es necessiten per a seguir vivint

07 de març
07 de març

07 de març de 2020

El tambor de Cora

La història de dos cors que es necessiten per a seguir vivint

"El tambor de Cora" és una obra que va directa al cor, als sentits i a la necessitat de bategar en aquest hivern tan llarg del nostre dia a dia. Una història d'amistat, coratge i superació amb música en directe i objectes que cobren vida. Una aventura que ens ensenya a afrontar les dificultats des de la valentia i la imaginació. Des de l'alegria i no des del drama. Una història que ens convida a viure sense por. A patinar pel gel fi, a córrer descalç per la neu, a veure l'iceberg complet, a fondre el gel que deixa passe a la primavera.


Un tros de tundra gelada. Un lloc fred, gèlid, inhòspit. Una blancor aclaparadora. Allí es troba Félix. En un llit d'hospital com si es tractara d'un iceberg. Un hospital amb aires d'orfenat. El sòl gelat que es trenca com s'ha trencat la seua infància pel seu cor malalt. Tan malalt com ho està el món. Malalt d'apatia, de descoratjament, d'indiferència. El seu cor està gris i necessita urgent ser trasplantat. Félix necessita un cor. Un cor que bategue amb força. La força d'un tambor. Però hui és el gran dia. Hui entrarà a la sala d'operacions. Just abans de quedar adormit apareix una xiqueta darrere del seu llit. És Cora, i ha perdut el seu tambor. Una història de superació i d'amistat. La història de dos cors que es necessiten per a continuar vivint.


Espectacle per apúblic familiar i xiquets a partir de 5 anys.


Intèrprets
Merce Tienda
Jordi Carbonell
Xavo Giménez
Tex i direcció
María Cárdenas
Text i direcció
Xavo Giménez

Preus

Preferent 10€
Zona 2 8€
Zona 3 6€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:

20% descompte
Carnet Jove/Universitari
Majors de 60 anys
Persones de mobilitat reduïda +1 acompanyant
Desocupats

50% descompte
Xiquets de 0 a 4 anys

Pack familiar
4 entrades al preu de 3. No és necessari que existisca relació de parentiu.

GRUPS:

10% de 11 a 20 persones
20% de 21 a 30 persones
30% a partir de 31 persones
+info i reserves de grups en el 963 536 113.


Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.