EL TEST

UNA DE LES COMÈDIES MÉS REEIXIDES DE LA TEMPORADA

29 de setembre
29 de setembre
  • fullslide2
    EL TEST

29 de setembre de 2017

EL TEST

EL TEST

UNA DE LES COMÈDIES MÉS REEIXIDES DE LA TEMPORADA

Què prefereixes? Cent mil euros ara mateix o un milió dins de deu anys? Un test que planteja una pregunta, així de simple, així de difícil.

Luis Merlo i Antonio Molero encapçalen un repartiment de luxe per a plantejar-nos aquest dilema, i la decisió sembla senzilla: conformar-se amb una xicoteta fortuna a l'instant o esperar deu interminables anys per a multiplicar-la. El que comença sent un simple test de personalitat anirà a poc a poc despullant la personalitat i els secrets millor guardats dels nostres personatges, els obligarà a posar preu als seus principis i, finalment, els espentarà a prendre una decisió que canviarà les seues vides.Text
Jordi Vallejo
Direcció
Alberto Castrillo-Ferrer
Intèrprets
Luis Merlo
Antonio Molero
Maru Valdivieso
Itziar Atienza
Durada
90min.

Preus

Preferent 18€
Zona 2 15€
Zona 3 12€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:

20% descompte
Carnet Jove/Universitari
Menors de 14 anys
Majors de 60 anys
Persones de mobilitat reduïda +1 acompanyant
Desocupats

50% descompte
Xiquets de 0 a 4 anys

GRUPS:

10% de 11 a 20 persones
20% de 21 a 30 persones
30% a partir de 31 persones
+info i reserves de grups en el 963 536 113.


Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.

Altres propostes de l'Auditori de La Vall d'Uixó: