El traje nuevo del emperador

Compañía Ferroviaria

24 de novembre
24 de novembre

24 de novembre de 2019

El traje nuevo del emperador

El traje nuevo del emperador

Compañía Ferroviaria

Espectacle dirigit a xiquets/as a partir dels 6 anys i a un públic familiar

Després de Cuento de Navidad, El traje nuevo del emperador és el nou espectacle familiar de la companyia valenciana Ferroviària, que incorpora llenguatges escènics propis del teatre gestual, circ i música en directe.

La Companyia Ferroviaria proposa un tipus de creació en el qual s'uneix el teatre físic i el text. Es defineixen com una companyia de creació i investigació tant en la formació dels seus intèrprets com en la posada en escena. Després dels seus inicis en el món de la dansa, la companyia se centra en el teatre de creació, senyal d'identitat que li ha acompanyat al llarg de tota la seua trajectòria.

Treballs com El círculo de tiza, El Aviador, Cuento de Navidad, Himmelweg, El Sueño de la Razón o Equus, tenen un denominador comú: un llenguatge escènic de cerca dins de cada temàtica, on text, moviment, escenografia i espai sonor participen per igual en el joc escènic.

Ferroviaria ha rebut nombrosos premis, entre ells el Premio Nacional a la Creatividad, Premio a la Creatividad de Cataluña, al Mejor Espectáculo en Dansa Valencia del 94 i ha sigut tres vegades nominada als premis MAX. Ha presentat els seus espectacles en països com Cuba, Dinamarca, el Brasil, Veneçuela, Egipte, el Marroc, França o Portugal.


Intèrprets
Compañía Ferroviaria

Preus

Preferent 12€
Zona 2 10€
Zona 3 8€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:

20% descompte
Carnet Jove/Universitari
Majors de 60 anys
Persones de mobilitat reduïda +1 acompanyant
Desocupats

50% descompte
Xiquets de 0 a 4 anys

Pack familiar
4 entrades al preu de 3. No és necessari que existisca relació de parentiu.

GRUPS:

10% de 11 a 20 persones
20% de 21 a 30 persones
30% a partir de 31 persones
+info i reserves de grups en el 963 536 113.


Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.