Els Villalonga

De Ramon Madaula

10 de juny
10 de juny

10 de juny de 2023

Els Villalonga

De Ramon Madaula

Amb Lucía Poveda, Bruno Tamarit i Alfred Picó

Alfred Picó, Lucía Poveda i Bruno Tamarit protagonitzen l'última producció de L'Horta Teatre. Els Vilallonga parteix d'un text de Ramón Madaula del qual ha fet una la versió valenciana Juli Disla i ha sigut dirigida per Carles Sanjaime.

Es tracta d'una família amb una llarga trajectòria en el món financer que ha sabut aprofitar les oportunitats per a enriquir-se, de manera que han sigut una de les famílies més influents en l'àmbit valencià. No obstant això, la seua història també té una part fosca: el besavi iniciador de l'èxit familiar va fer la seua fortuna amb el comerç d'esclaus a Cuba.

El patriarca familiar s'acosta a l'hora de la seua jubilació, la seua filla no vol saber res del negoci i el pare busca un possible hereu per a perpetuar el llinatge, obsessió que genera tota una sèrie de situacions còmiques.


SINOPSI

Està a punt d'arribar un membre nou a la família de Paco Villalonga, el qual no pensa consentir de cap manera que el seu llegat, en aquest cas el seu cognom, no es perpetue per la capritxosa decisió de la seua consentida i estimada filla Anna, i del seu còmplice i gendre, Pau.

A aquesta família li ha arribat l'hora de decidir, de mirar-se cara a cara i revelar com són de consistents els principis de cadascun d'ells; i el més important, saber si tot això té alguna cosa a veure amb la felicitat.

Groucho Marx deia: "Aquests són els meus principis. Si no li agraden, en tinc d'altres"


Autor
Ramon Madaula
Direcció
Carles Sanjaime
Versió
Juli Disla
Intèrprets
Lucía Poveda
Bruno Tamarit
Alfred Picó
Durada
80min.

Preus

Preferent 15€
Zona 2 10€
Zona 3 8€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:

20% descompte
Carnet Jove/Universitari
Menors de 14 anys
Majors de 60 anys
Persones de mobilitat reduïda +1 acompanyant
Desocupats

50% descompte
Xiquets de 0 a 4 anys

GRUPS:

10% de 11 a 20 persones
20% de 21 a 30 persones
30% a partir de 31 persones
+info i reserves de grups en el 963 536 113.


Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.

Altres propostes de l'Auditori de La Vall d'Uixó: