Encuentro

Antonio Canales i José Porcel

20 de novembre
20 de novembre
  • fullslide2
    Encuentro

20 de novembre de 2016

Encuentro

Antonio Canales i José Porcel

En 'Encuentro', el Ballet Flamenc José Porcel i Antonio Canales han volgut unir, amb plenitud i honradesa, la seua força i talent en un espectacle de puro flamenc. Segons Antonio Canales, l'objectiu d'aquesta nova proposta és "construir un bell poema amb el qual puguem lliurar-vos el cor sense mesures José i jo".

En l'espectacle, el públic gaudirà amb la improvisació de dos estils diferents, i dues edats i temps diferents, però units per aqueix do sublim del soniquete com a referent, i de les arrels primigènies com sostingues.

Els mestres Porcel i Canales estaran acompanyats en aquest duel interpretatiu per grans intèrprets de l'escena que en aquests moments brillen amb llum pròpia en el panorama del cante i el toc de l'univers flamenc, com són les balladores Irene Corretja, Inmaculada Aranda i Isabel Rodríguez, els cantaores David Vázquez i Roberto Lorente, i els mestres guitarristes José Almarcha i Víctor Márquez, al costat de Diego Villegas en la flauta i Javier Fernández a la percussió.


Durada
90min.

Preus

Zona 1 22€
Zona 2 18€
Zona 3 15€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:

20% descompte
Carnet Jove/Universitari
Menors de 14 anys
Majors de 60 anys
Persones de mobilitat reduïda +1 acompanyant
Desocupats
Acadèmies de dansa

50% descompte
Xiquets de 0 a 4 anys

GRUPS:

10% de 11 a 20 persones
20% de 21 a 30 persones
30% a partir de 31 persones
+info i reserves de grups en el 963 536 113.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.