Frankenstein

Teatre negre de Praga

25 de març
25 de març

25 de març de 2018

Frankenstein

Teatre negre de Praga

Les aventures del Dr. Frankestein és una adaptació de títol conegut mundialment per tots, on l'humor, la màgia i el teatre negre es fonen aconseguint un espectacle per a tots els públics i que ha captivat al públic en més de 15 països del món.

El doctor Frankestein viatjarà per diferents països, en els quals gaudirem d'infinitat d'anècdotes, i finalment arribarà a Transilvania on culminarà la seua gran obra.

Un xou allunyat del terror i més proper a la fascinació i els efectes de llums creats per una de les millors companyies de teatre negre de Praga.
Preus

Preferent 15€
Zona 2 12€
Zona 3 10€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:

20% descompte
Carnet Jove/Universitari
Majors de 60 anys
Persones de mobilitat reduïda +1 acompanyant
Desocupats

50% descompte
Xiquets de 0 a 4 anys

Pack familiar
4 entrades al preu de 3. No és necessari que existisca relació de parentiu.

GRUPS:

10% de 11 a 20 persones
20% de 21 a 30 persones
30% a partir de 31 persones
+info i reserves de grups en el 963 536 113.


Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.

Altres propostes de l'Auditori de La Vall d'Uixó: