Gerónimo Stilton, enigma en el Prado. El Musical

L'espectacle més súper ratònic!

17 de febrer
17 de febrer

17 de febrer de 2019

Gerónimo Stilton, enigma en el Prado. El Musical

L'espectacle més súper ratònic!

Geronimo Stilton és l'estrena nacional de la posada en escena de la novel·la ambientada a Espanya, publicada per Destino (Planeta) i que ha venut 21,5 milions de còpies en espanyol i més de 152 milions en el món.

Tot comença amb un innocent viatge a Madrid de Gerónimo Stiton, el seu Nebot Benjamín i el seu inseparable amic i detectiu Metomentodo. Per mil escorces de formatge! El bé que ho van passar passejant per la Porta d'Alcalá! Mira-la! Mira-la! I La Font de Cibeles! Quins llocs tan superratónicos van visitar!


Producció
Saga Producciones

Preus

Preferent 12€
Zona 2 10€
Zona 3 8€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:

20% descompte
Carnet Jove/Universitari
Majors de 60 anys
Persones de mobilitat reduïda +1 acompanyant
Desocupats

50% descompte
Xiquets de 0 a 4 anys

Pack familiar
4 entrades al preu de 3. No és necessari que existisca relació de parentiu.

GRUPS:

10% de 11 a 20 persones
20% de 21 a 30 persones
30% a partir de 31 persones
+info i reserves de grups en el 963 536 113.


Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.