Gordas

Una comèdia molt irreverent

21 de gener
21 de gener

21 de gener de 2024

Gordas

Gordas

Una comèdia molt irreverent

Què tenen en comú Satanàs, una estrella de cinema, dues monges, una lesbiana convertida a la força, les ganes de cardar i un dònut?

Al principi semblen ingredients sense sentit... Però quan s'ajunten, donen lloc a un menú complet, assaonat amb fina ironia i molt humor.

Una obra que lluita per trobar aquest espai que la societat ha decidit limitar. Una comèdia irreverent sobre la fama, la religió, l'amor, l'amistat i el físic...

Dues grosses que fan de grosses, però que poden ser tot.

EL ESPECTACLE

Dues actrius i referents del moviment bodypositive en xarxes socials, Mara Jiménez i Teresa López, es fiquen en la pell d'un total de 10 personatges per a enfrontar-se a situacions absurdes, carregades d'acidesa i que fan de l'humor una arma de lluita.

Escenes que a simple vista semblen ser independents però que s'uneixen i s'embullen fins a donar lloc a un espectacle complet, amb sentit propi, carregat d'atreviment i transgressió.


Autor y Director
Carlos Mesa
Intèrprets
Mara Jiménez
Teresa López
Durada
75min.

Preus

Preferent 18€
Zona 2 15€
Zona 3 12€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:

20% descompte
Carnet Jove/Universitari
Menors de 14 anys
Majors de 60 anys
Persones de mobilitat reduïda +1 acompanyant
Desocupats

50% descompte
Xiquets de 0 a 4 anys

GRUPS:

10% de 11 a 20 persones
20% de 21 a 30 persones
30% a partir de 31 persones
+info i reserves de grups en el 963 536 113.


Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.

Altres propostes de l'Auditori de La Vall d'Uixó: