Gran circo acrobático de Shangai | Auditori La Vall d'Uixó

13 de febrer de 2021

Gran circo acrobático de Shangai

Gran circo acrobático de Shangai

Un espectacle únic

Amb més de 30 artistes sobre l'escenari

El Gran Circ Acrobàtic de Shangai presenta en baluard el seu últim espectacle, qualificat com "simplement meravellós" pel New York Times. Més de 30 artistes en escena, la majoria medallistes olímpics i alguns procedents del Cirque du Soleil convidaran al públic a viatjar al costat del protagonista, un xiquet somiador que entra en un món de fantasia en el qual veu a una bella fada fènix que vola sobre la mar. El xiquet, atret per semblant bellesa, salta a la mar i s'afona. Però la fada ho salva i ho convida a volar amb ella fins al càlid sol i cap al meravellós món marí.Preus

Preferent 30€
Zona 2 25€
Zona 3 20€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:

20% descompte
Carnet Jove/Universitari
Menors de 14 anys
Majors de 60 anys
Persones de mobilitat reduïda +1 acompanyant
Desocupats

50% descompte
Xiquets de 0 a 4 anys

GRUPS:

10% de 11 a 20 persones
20% de 21 a 30 persones
30% a partir de 31 persones
+info i reserves de grups en el 963 536 113.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.

Altres propostes de l'Auditori de La Vall d'Uixó: