Gran concierto de Año de Nuevo

Strauss Festival Orchestra

06 de gener
06 de gener

06 de gener de 2020

Gran concierto de Año de Nuevo

Gran concierto de Año de Nuevo

Strauss Festival Orchestra

Inspirat en la tradicional cita musical que cada any se celebra a Viena i després de l'èxit d'edicions, torna a Espanya el Gran Concert d'Any Nou oferint una atractiva selecció dels millors valsos, polcas i marxes de Johann Strauss. El concert porta el segell inconfusible de la Strauss Festival Orchestra que, amb més de 5.000.000 d'espectadors, s'ha convertit en la producció més reeixida de tota Europa. 

Integrada per professorat i solistes de la major qualificació musical i professional, la Strauss Festival Orchestra ha sabut mantindre vives les expressions artístiques típicament vieneses, despertant l'interés de les més exigents audiències del continent. Sense oblidar l'esperit jovial i festiu que anima la música dels Strauss, el rigor estilístic amb el qual aquesta orquestra enfoca habitualment les seues interpretacions no és obstacle perquè faça aflorar al llarg de l'espectacle la més variada gamma de recursos expressius, des dels més nobles i sentimentals fins als més jocosos i humorístics.


Intèrprets
Strauss Festival Orchestra

Preus

Preferent 20€
Zona 2 18€
Zona 3 15€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:

20% descompte
Carnet Jove/Universitari
Menors de 14 anys
Majors de 60 anys
Persones de mobilitat reduïda +1 acompanyant
Desocupats

50% descompte
Xiquets de 0 a 4 anys

GRUPS:

10% de 11 a 20 persones
20% de 21 a 30 persones
30% a partir de 31 persones
+info i reserves de grups en el 963 536 113.


Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.

Altres propostes de l'Auditori de La Vall d'Uixó: