Ilina and Alma, África en concierto

Un recorregut per tota la música africana

02 de novembre
02 de novembre

02 de novembre de 2019

Ilina and Alma, África en concierto

Ilina and Alma, África en concierto

Un recorregut per tota la música africana

Nascuda a Barcelona, d'ascendència guineana, Marga Mbande és una de les vocalistes que sobreïxen en l'actual escena de cantants del país associades a les sonoritats més negres. El soul, el funky, la música africana i també el jazz són alguns dels elements que conjuga en el seu cant, que beu tant de la tradició com de la modernitat.

Considerada un artista global, ha treballat amb músics de molt diferents estils encara que cada vegada més va incorporant la seua arrel africana.

Mbande ofereix en aquest concert un tribut a grans dones vocalistes africanes de tots els temps. Per a això ha recopilat temes d'artistes del continent africà amb els quals ha crescut. El projecte naix de la necessitat de parlar i cantar d'elles i donar-los un lloc a Europa. Algunes d'elles són o han sigut grans estreles a Àfrica, unes altres no van arribar a desenvolupar una carrera molt llarga, però totes van causar un gran impacte en la seua vida, en la seua carrera i en el continent africà.
Preus

Preferent 10€
Zona 2 10€
Zona 3 10€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:

20% descompte
Carnet Jove/Universitari
Menors de 14 anys
Majors de 60 anys
Persones de mobilitat reduïda +1 acompanyant
Desocupats

50% descompte
Xiquets de 0 a 4 anys

GRUPS:

10% de 11 a 20 persones
20% de 21 a 30 persones
30% a partir de 31 persones
+info i reserves de grups en el 963 536 113.


Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.