Juan Dávila. La capital del pecado

És el messies de la improvisació

15 d'octubre
15 d'octubre

15 d'octubre de 2023

Juan Dávila. La capital del pecado

Juan Dávila. La capital del pecado

És el messies de la improvisació

Viu l'espectacle més disbauxat i atrevit amb el nostre àngel caigut Juan Dávila.

Juan Dávila es un autèntic showman que va vendre la seua ànima per a crear el monòleg més divertit. És el messies de la improvisació. Sap com comença, però el final sempre el decideix el públic. És la nova resistència de la comèdia on els riures i la diversió estan garantides.

En 'La capital del pecado 2.0' Juan Dávila farà un repàs dels pecats capitals i ens llevarà les vergonyes. Un espectacle ideal per vindre amb la teua família, si estàs solter o soltera i en parella, amb un grup d'amigues, si estàs buscant noves oportunitats, o alguna cita inesperada.

Després d'haver triomfat set temporades (més de 100.000 espectadors) en La Chocita del Lloro amb La Capital del Pecat que va ser catalogat com el millor monòleg còmic de Madrid, Juan Dávila torna amb una versió diferent de fer estand-up.

Crema en flames amb el seu humor i atreveix-te a gaudir d'aquest Juan Dávila.Preus

Preferent 22€
Zona 2 20€
Zona 3 18€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:

20% descompte
Carnet Jove/Universitari
Menors de 14 anys
Majors de 60 anys
Persones de mobilitat reduïda +1 acompanyant
Desocupats

50% descompte
Xiquets de 0 a 4 anys

GRUPS:

10% de 11 a 20 persones
20% de 21 a 30 persones
30% a partir de 31 persones
+info i reserves de grups en el 963 536 113.


Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.

Altres propostes de l'Auditori de La Vall d'Uixó: