La Bella Durmiente

Ballet Nacional Rus de Sergei Radchenko

17 de novembre
17 de novembre

17 de novembre de 2019

La Bella Durmiente

Ballet Nacional Rus de Sergei Radchenko

Amb Música de Tchaikovsky i coreografia de Petipa, 'La bella durmiente' és un dels ballets més famosos del repertori clàssic, basat en el conte de Charles Perrault. El seu argument és per tots conegut: el dia del bateig de la princesa Aurora, la fada malvada Carabosse, enutjada perquè no ha sigut convidada a l'esdeveniment, li regala a la princesa un fus i anuncia que es punxarà amb ell i morirà. La Fada de les Liles, que encara ha d'oferir el seu regal, promet que Aurora no morirà, sinó que caurà en un profund somni del que despertarà amb una besada d'amor... Un gran ballet per a una gran història d'amor.

BALLET NACIONAL RUS DE SERGEI RADCHENKO

Es funda en 1989, quan el solista del Teatre Bolshoi de Moscou i Artista Honorari del Poble de la URSS des de 1976, Sergei Radchenko intenta realitzar la seua visió d'una companyia que reunira els elements més clàssics de les grans companyies de ballet Kirov i Bolshoi en una nova companyia independent, dins del marc del ballet clàssic rus. Així, grans ballarins de tota Rússia forgen sota la direcció de Radchenko una emocionant companyia, posant en escena noves produccions de clàssics atemporals com 'El lago de los cisnes' o 'La bella durmiente'.


Música
P.I. Tchaikovsky
Coreografia
Marius Petipa
Posada en escena
Elena Radchenko

Preus

Zona 1 25€
Zona 2 18€
Zona 3 15€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:

20% descompte
Carnet Jove/Universitari
Menors de 14 anys
Majors de 60 anys
Persones de mobilitat reduïda +1 acompanyant
Desocupats
Acadèmies de dansa

50% descompte
Xiquets de 0 a 4 anys

GRUPS:

10% de 11 a 20 persones
20% de 21 a 30 persones
30% a partir de 31 persones
+info i reserves de grups en el 963 536 113.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.

Altres propostes de l'Auditori de La Vall d'Uixó: