La del manojo de rosas

De Pablo Sorozábal

07 de desembre
07 de desembre

07 de desembre de 2019

30% dte. Black Friday

La del manojo de rosas

La del manojo de rosas

De Pablo Sorozábal

L'obra es desenvolupa en l'ambient madrileny de principis de segle XX. Té molt de gènere xic, intel·ligentment renovat per Ramos de Castro, Carreño i Sorozábal, els qui van saber actualitzar el Madrid xulapo, aconseguint un nou sainet madrileny, del seu temps, desenvolupant-se en un entorn musical sota els nous ritmes que estaven de moda en aqueixos anys 30.

L'acció té lloc en 1934 en una plaça de barri madrilenya en la qual hi ha un garatge, un bar i una botiga de flors anomenada «La del manojo de rosas». Allí estan Joaquín, l'oficial mecànic del garatge amb el seu aprenent Capó. També Don Daniel, l'amo de la botiga de flors, amb la seua filla Ascensión, la florista (xica madrilenya d'educació acurada, però orgullosa del seu origen obrer, per la qual cosa no vol sentir parlar d'amors més que amb un home de la seua classe), i el cambrer del bar, Espasa. Don Daniel vol que la seua filla accepte la proposició de Ricardo, un jove aviador, però Ascensión a qui vol és a Joaquín. També hi ha un altre conflicte amorós entre Clarita, una coqueta i culta manicura, Capó i Espasa.Producció
Saga Producciones
Direcció
José Saiz
Intèrprets
Saray García
Fran García
Javi Reig
Paola Navalón
Ricardo Sáiz
Lorenzo Petri

Preus

Preferent 12€
Zona 2 10€
Zona 3 8€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

BLACK FRIDAY:

30% dte. en preferent y zona 2, fins al 30 de noviembre.

DESCOMPTES GENERALS:

20% descompte
Carnet Jove/Universitari
Menors de 14 anys
Majors de 60 anys
Persones de mobilitat reduïda +1 acompanyant
Desocupats

50% descompte
Xiquets de 0 a 4 anys

GRUPS:

10% de 11 a 20 persones
20% de 21 a 30 persones
30% a partir de 31 persones
+info i reserves de grups en el 963 536 113.


Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.