La guerra dels mons 2.0

L'Horta Teatre i CulturArts

11 de desembre
11 de desembre
  • fullslide2
    La guerra dels mons 2.0

11 de desembre de 2016

La guerra dels mons 2.0

L'Horta Teatre i CulturArts

Espectacle en valencià.

'La guerra dels mons 2.0' és una coproducció de L'Horta Teatre amb CulturArts que mescla el teatre, la música en directe i les noves tecnologies audiovisuals. L'espectacle suposa la culminació de les celebracions del 40 aniversari de la companyia L'Horta Teatre. El punt de partida del projecte és la versió radiofònica que Orson Welles va fer de 'La guerra dels mons' a la fi de 1938. Durant aquell programa, milions de nord-americans van creure que uns invasors marcians, que solament estaven en la seua imaginació, sobrevolaven la Terra, destruïen els exèrcits humans i ocupaven zones de poder. Va ser l'emissió del pànic. El primer fenomen veritablement viral del món modern.

A pesar que han passat més de 70 anys d'aquella emissió, continuem sent especialment sensibles i vulnerables a la por: amenaces terroristes, la crisi de l'ébola, convulsions financieres... Unes vegades, eixos moments de pànic social estan justificats, d'altres són induïts per interessos polítics o econòmics. En el cas d'Orson Welles, i això resulta especialment interessant, només hi havia un interés artístic i de pur entreteniment. Però és significatiu que eixe innocent programa de ràdio posara en escac la nació més avançada del món.

Com hauria fet Orson Welles 'La guerra dels mons' hui dia, a l'era digital, l'era de YouTube, del 'troleig', de la saturació informativa i la falsificació de nosaltres mateixos a través de les xarxes socials? Amb una trama adictiva i una intriga creixent, 'La guerra dels mons 2.0' ens submergix en un joc d'espills pervers com els que li agradaven a Orson Welles. Un espectacle hipnòtic i de rabiosa actualitat que ens parla de la confusió que ens genera no saber què és veritat i què és mentida i de la por com la més efectiva arma de manipulació massiva.


Direcció i text
Roberto García
Música
Andrés Valero
Intèrprets
Verónica Andrés
Álvaro Báguena
Jordi Ballester
Saxo alt
Pascual Trenco
Saxo tenor
Alejandro Carreras
Saxo baríton
Rafa Libros
Durada
90min.

Preus

Zona 1 15€
Zona 2 12€
Zona 3 10€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:

20% descompte
Carnet Jove/Universitari
Menors de 14 anys
Majors de 60 anys
Persones de mobilitat reduïda +1 acompanyant
Desocupats

50% descompte
Xiquets de 0 a 4 anys

GRUPS:

10% de 11 a 20 persones
20% de 21 a 30 persones
30% a partir de 31 persones
+info i reserves de grups en el 963 536 113.


Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.

Web oficial La guerra dels mons 2.0 
Altres propostes de l'Auditori de La Vall d'Uixó: