La llamada | Auditori La Vall d'Uixó

20 de febrer de 2021

La llamada

Sent La Llamada!

La llamada és un musical sobre la fe, l'amistat, el primer amor, el electro-llatí i Whitney Houston que et portarà directe al cel. Guanyadora de 13 Premis Broadway World, inclòs Millor Actriu, Millor Direcció i Millor Musical. Triada com a Millor Muntatge de l'Any segons els lectors d'El País.

Bernarda, una monja nouvinguda, vol salvar el campament amb la seva cançó "Viurem fermes en la fe". Milagros, una novícia amb dubtes, recorda el molt que li agradava Presumptes Implicats. I María i Susana, dues adolescents castigades, tenen un grup que es diu Suma Llatina. Però des que Déu se li apareix a María cada nit, tot està canviant. I és que a Déu li encanta Whitney Houston. La lamada és un musical sobre la fe, amb una banda de rock en directe i cançons originals.


"Tot un fenomen". El País

"El musical més aplaudit d'Espanya". Bazaar

"La crida fa olor de fenomen de masses". RTVE

"El triomf de la senzillesa intel·ligent". El País


Javier Ambrossi
Javier Calvo
Nerea Rodríguez
Lucía Gil
Erika Bleda
Roko
Mar Abascal
Richard Collins Moore
Angy Fernandez
Durada
115min.

Preus

Preferent 35€
Zona 2 30€
Zona 3 25€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:

20% descompte
Carnet Jove/Universitari
Menors de 14 anys
Majors de 60 anys
Persones de mobilitat reduïda +1 acompanyant
Desocupats

50% descompte
Xiquets de 0 a 4 anys

GRUPS:

10% de 11 a 20 persones
20% de 21 a 30 persones
30% a partir de 31 persones
+info i reserves de grups en el 963 536 113.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.

Altres propostes de l'Auditori de La Vall d'Uixó: