La magia de Jorge Blass

¡Nuevas ilusiones!

24 d'octubre
24 d'octubre

24 d'octubre de 2020

La magia de Jorge Blass

¡Nuevas ilusiones!

Jorge Blass torna amb noves i sorprenents il·lusions

Jorge Blass presenta noves i sorprenents il·lusions en 1 hora i mitja d'espectacle per a tota la família.

Succeiran efectes impossibles i visualment espectaculars, amb aparicions, desaparicions, levitacions impossibles i màgia interactiva en la qual el públic és el protagonista. Tot això embolicat en un halo de misteri i una cuidada estètica que aconsegueix que tornem a il·lusionar-nos i somiar amb l'impossible.

L'estrela de la màgia americana David Copperfield ha declarat: "Jorge Blass eleva l'art de la màgia a un altre nivell". En aquest espectacle al·lucinaràs amb la seua extraordinària manera de fer màgia. Jorge realitza noves il·lusions amb tecnologia del segle XXI, un dron com a ajudant i moltes més sorpreses.

"La seua màgia és diferent, espectacular" afirma el mestre de la màgia Juan Tamariz. Amb "La Màgia de Jorge Blass" viuràs en directe les il·lusions que han captivat a personatges com Jackie Chan, Vin Dièsel, Scarlett Johanson, Plácido Domingo o al mateix David Copperfield, qui ha adquirit els drets d'un truc que Jorge realitza en el xou emprant Xarxes Socials i màgia, i que l'estrela de la màgia americana presentarà en el seu xou de Las Vegas.


Durada
90min.

Preus

Preferent 18€
Zona 2 15€
Zona 3 10€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:

20% descompte
Carnet Jove/Universitari
Majors de 60 anys
Persones de mobilitat reduïda +1 acompanyant
Desocupats

50% descompte
Xiquets de 0 a 4 anys

Pack familiar
4 entrades al preu de 3 (No és necessari que existisca relació de parentiu).

GRUPS:

10% de 11 a 20 persones
20% de 21 a 30 persones
30% a partir de 31 persones
+info i reserves de grups en el 963 536 113.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.