Lari Poppins

Mag Lari

06 de novembre
06 de novembre
  • fullslide2
    Lari Poppins

06 de novembre de 2016

Lari Poppins

Mag Lari

Si mires al cel veuràs que hi ha alguna cosa que vola amb un paraigua... És un ocell? Un avió? Nooo! És Lari Poppins! Un espectacle que no té res a veure amb la pel·lícula, però que tampoc se li sembla. Per primera vegada, Mag Lari confessa: 'Mary Poppins és la meua mare, per açò faig màgia!'. Màgia, música i sobretot molt humor són els principals ingredients de 'Lari Poppins'. Un xou per a tots els públics, on xicotets i majors es divertiran amb aquesta enginyosa, alhora que divertida posada en escena que reivindica l'essència de la màgia, amb trucs clàssics que evidencien les grans habilitats tècniques de l'artista, i nombres amb grans aparells inspirats en els espectacles de gran format de Las Vegas. Més de 70 minuts intensos carregats d'aparicions, trucs de cartes, canvis de vestuari, jocs de llum i efectes especials. Tot açò està coordinat amb una cuidada i eclèctica selecció musical que us farà vibrar i no podreu parar de riure. Més que un simple xou de màgia.


MAG LARI

Mag Lari (Josep Maria Lari, Barcelona 1973) es va iniciar en la màgia professional en 1994 amb el seu debut en el Llantiol de Barcelona. Llicenciat en Filologia Catalana, no dubta a dedicar els seus esforços a consolidar una nova manera de crear màgia, on la presentació és l'element clau de l'èxit. Dos premis marquen la seua trajectòria: en 1995 aconsegueix el primer Premi Nacional de Màgia Còmica, la qual cosa li porta a actuar a França, Suïssa, Portugal i Japó, i en 2002 gana el Premi al Millor Espectacle de Sala de la Fira de Teatre de Tàrrega amb el xou 'Estavelles de la Màgia'. Amb 9 espectacles presentats, ha protagonitzat diversos programes de màgia en Tv3, Antena 3 i va ser col·laborador dos anys del programa Buenafuente en LaSexta.


Durada
75min.

Preus

Zona 1 12€
Zona 2 10€
Zona 3 8€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:

20% descompte
Carnet Jove/Universitari
Majors de 60 anys
Persones de mobilitat reduïda +1 acompanyant
Desocupats

50% descompte
Xiquets de 0 a 4 anys

Pack familiar
4 entrades al preu de 3. No és necessari que existisca relació de parentiu.

GRUPS:

10% de 11 a 20 persones
20% de 21 a 30 persones
30% a partir de 31 persones
+info i reserves de grups en el 963 536 113.


Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.

Web oficial Lari Poppins