Le Petit Garage - Ara Malikian

La gira més actual d'Ara Malikian

18 de desembre
18 de desembre

del 18 de desembre al 19 de desembre de 2020

Le Petit Garage - Ara Malikian

Le Petit Garage - Ara Malikian

La gira més actual d'Ara Malikian

Le Petit Garage és la gira de presentació de l'últim disc d'Ara Malikian, Segons paraules del propi artista: "Serà un disc diferent a tot el que he composat fins al moment". De fet, serà la primera vegada que puguem sentir-li cantar, ja que ell mateix és l'encarregat de posar-li veu a un dels talls.

Royal Garage és un àlbum de doble CD en el qual el violinista fa un recorregut pels garatges de les grans ciutats que han deixat empremta en el seu estil i cor al llarg de la seua carrera. En ell s'ha envoltat d'artistes nacionals i internacionals de la talla de Bunbury, Kase O, Franco Battiato, Serj Tankian, Pablo Milanés o Andrés Calamaro, realitzant unes col·laboracions en les quals el seu violí aporta aqueixa intensitat i sensibilitat ja de sobres coneguda. No faltaran, no obstant això, composicions pròpies, unes vegades més inquietes i mogudes i unes altres, més íntimes i personals.

Royal Garage és un disc innovador que no solament destaca en l'àmbit musical, sinó que ho fa també en l'artístic i fotogràfic, ja que compta amb un llibret de 36 pàgines preses per la icona de la fotografia musical, Anton Corbijn, i un poster desplegable amb la primera fotografia digital presa pel fotògraf.


Violín
Ara Malikian
Piano
Iván 'Melon' Lewis

Preus

Preferent 50€
Zona 2 45€
Zona 3 38€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Altres propostes de l'Auditori de La Vall d'Uixó: