Llévame hasta el cielo | Auditori La Vall d'Uixó

16 de maig de 2021

Llévame hasta el cielo

Con Lolita Flores y Luis Mottola

SOBRE L'OBRA:

Una comèdia en la qual dos personatges es troben fortuïtament en un ascensor i, durant unes hores després de quedar-se tancats, descobreixen l'existència d'un univers màgic en el qual l'impossible es converteix en realitat i que impacta en les seues vides per a canviar-les per sempre.

SINOPSI:

Imagina que ho has perdut tot. Que la teua vida ha quedat completament buida. Imagina que el món, les persones i el futur t'han abandonat per sempre. Imagina que no et queda res pel que viure. Res.

Marcelo té un pla. I res li impedirà complir-ho. Però, en un ascensor que es deté a centenars de metres sobre el buit, una estranya desconeguda li portarà, sense eixir d'aqueix espai asfixiant, a un món de serendipia, emoció i màgia per a fer que la seua vida, a pesar que el temps córrega, continue sense detindre's cap a la vertadera llibertat.Nacho A. Llorente
Juan Carlos Rubio
Lolita Flores
Luis Mottola
Durada
70min.

Preus

Preferent 18€
Zona 2 15€
Zona 3 12€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:

20% descompte
Carnet Jove/Universitari
Menors de 14 anys
Majors de 60 anys
Persones de mobilitat reduïda +1 acompanyant
Desocupats

50% descompte
Xiquets de 0 a 4 anys

GRUPS:

10% de 11 a 20 persones
20% de 21 a 30 persones
30% a partir de 31 persones
+info i reserves de grups en el 963 536 113.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.

Altres propostes de l'Auditori de La Vall d'Uixó: