Madama Butterfly

El gran drama de Puccini

01 de març
01 de març

01 de març de 2019

Madama Butterfly

El gran drama de Puccini

Drama líric en tres actes de Giacomo Puccini amb llibret de Giuseppe Giacosa i Luigi Illica. Versió original en italià amb sobretítols en espanyol.

Mientrás està destinat a Nagasaki, Pinkerton, un oficial de la marina nord-americana, i una jove geisha japonesa anomenada Butterfly, s'enamoren i es casen. Quan ell ha de tornar als Estats Units ella li espera durant tres anys, encara que família i amics li diguen que ell no tornarà. En aqueix temps ella cria sola al seu fill, el qual va nàixer després que Pinkerton s'anara. Pinkerton finalment torna amb la seua nova i legítima esposa nord-americana. Vénen a recollir al xiquet per a criar-lo als Estats Units.Preus

Preferent 35€
Zona 2 30€
Zona 3 25€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:

20% descompte
Carnet Jove/Universitari
Menors de 14 anys
Majors de 60 anys
Persones de mobilitat reduïda +1 acompanyant
Desocupats

50% descompte
Xiquets de 0 a 4 anys

GRUPS:

10% de 11 a 20 persones
20% de 21 a 30 persones
30% a partir de 31 persones
+info i reserves de grups en el 963 536 113.


Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.

Altres propostes de l'Auditori de La Vall d'Uixó: