Momo y el enigmático compás del tiempo

10 d'octubre
10 d'octubre

10 d'octubre de 2020

Momo y el enigmático compás del tiempo

Basada en la novel·la Momo de Michael Ende

Considerada una de les grans novel·les de la literatura juvenil contemporània, és una denúncia de l'ús del temps en la societat actual i una crítica a la usura. Els Éssers de Gris tenen la missió de robar el temps de les persones per a viure a costa d'elles. A més, són els amos de la Caixa d'Estalvis del Temps i allí han de guardar-lo per a retornar-lo a les persones cobrant-se un interés a canvi del goig de la vida material o la fama. Momo, una xiqueta que viu sola en les ruïnes d'un amfiteatre d'una gran ciutat, s'enfrontarà als Éssers de Gris per a rescatar els seus amics i la seua ciutat i retornar-lis el temps perquè puguen viure feliços. La música en directe és part fonamental de l'espectacle, donant el protagonisme a la percussió, fusionant sons i dibuixos amb objectes quotidians, bidons, llandes, tests, ferros i fustes, al costat d'instruments ètnics com sonalles, calimbes, marimbes i tambors d'aigua. Un espectacle creat per al nostre públic més jove que enganxarà també al públic adult.


Idea original
Salva Ferriol
Adaptació i direcció d'escena
Paula Llorens
Música original i direcció musical
Kontakte Percusión
Intèrprets
Paula Llorens
Alberto Baño
Claudi Ferrer

Preus

Preferent 10€
Zona 2 8€
Zona 3 6€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:

20% descompte
Carnet Jove/Universitari
Majors de 60 anys
Persones de mobilitat reduïda +1 acompanyant
Desocupats

50% descompte
Xiquets de 0 a 4 anys

Pack familiar
4 entrades al preu de 3 (No és necessari que existisca relació de parentiu).

GRUPS:

10% de 11 a 20 persones
20% de 21 a 30 persones
30% a partir de 31 persones
+info i reserves de grups en el 963 536 113.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.

Altres propostes de l'Auditori de La Vall d'Uixó: