MOONWALKER

Organitza: Asociació Cultural Falla La que Faltava

23 de setembre
23 de setembre

23 de setembre de 2018

MOONWALKER

MOONWALKER

Organitza: Asociació Cultural Falla La que Faltava

Hi ha molts espectacles dedicats al "Rei del pop", però cap tan proper al teatre musical com Michael Jackson's Moonwalker, en el qual viatjaràs pels 22 millors temes del popular cantant.

6 cantants, 4 actors i quasi 40 ballarins que amb les seues veus en directe, les seues emocionants escenes i unes espectaculars coreografies ofereixen al públic un xou únic per a tota la família.

Amb cada cançó, podràs endinsar-te a través de les seues emocions i vivències en la història i l'univers que l'embolica i li dóna sentit, acostant-te així a aqueix món millor que desitjava i concebia el gran Michael Jackson. Gaudiu de la seua màgia!Preus

Zona 2 12€
Zona 3 11€
+Despeses de gestió 1€ online

Informació addicional:
Les entrades de Zona Preferent estan esgotades.
Les entrades de la Zona 3 (11 euros) es poden aconseguir en Xou Danse (Calle Vall d'Uixó 6, Borriana) i en la Falla 'La que faltava'.

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.