Oliver Twist

Compañía lírica ibérica

01 de juny
01 de juny

01 de juny de 2019

Oliver Twist

Oliver Twist

Compañía lírica ibérica

Un musical magnífic i trepidant ple d'emocions

Oliver Twist, el pequeño huérfano és un espectacle per a públic familiar basat en la novel·la original de Charles Dickens. La història d'un jove orfe que va a la recerca d'un futur millor i que primer s'enfronta a la dura llei dels carrers de Londres. En aquesta època en la qual els valors més autèntics es posen en dubte, la innocència i valor d'Oliver Twist ens donen la pauta per a continuar creient en el futur de qui heretarà aquest planeta.Preus

Preferent 12€
Zona 2 10€
Zona 3 8€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:

20% descompte
Carnet Jove/Universitari
Majors de 60 anys
Persones de mobilitat reduïda +1 acompanyant
Desocupats

50% descompte
Xiquets de 0 a 4 anys

Pack familiar
4 entrades al preu de 3. No és necessari que existisca relació de parentiu.

GRUPS:

10% de 11 a 20 persones
20% de 21 a 30 persones
30% a partir de 31 persones
+info i reserves de grups en el 963 536 113.


Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.