Peter Pan, un musical muy especial

Candileja Producciones

28 de desembre
28 de desembre

28 de desembre de 2019

Peter Pan, un musical muy especial

Peter Pan, un musical muy especial

Candileja Producciones

Candileja Producciones porta de nou el clàssic familiar convertit aquesta vegada en un projecte d'integració que conjumina per primera a Espanya a intèrprets professionals del món del musical amb professionals amb algun tipus de discapacitat intel·lectual. Jesús Sanz-Sebastián adapta i dirigeix a l'elenc inclusiu sota les composicions de Juliol Vaquer i les coreografies de Carmelo Segura. El repartiment està composat per Daniel Garod (Peter Pan), Ester Brito (Wendy), Diana Sánchez (Sirena) i els intèrprets d'integració, amb una llarga experiència actoral en pel·lícules i sèries com a Campeones i Paquita Salas, Verónica Fernández, María Escobio, José Manuel Blanco i Pablo Márquez que donen vida als xiquets perduts.

Volar, fer realitat els somnis, gaudir d'un joc interminable. Això és Peter Pan, un musical molt especial. Una aventura al país de Nunca Jamás on la diversió està garantida, amb una espectacular i acolorida posada en escena, veus en directe, increïbles efectes visuals i grans números musicals que van des del pop al soul en aquesta volta de rosca del conte clàssic que té l'objectiu de divertir, emocionar i educar a xicotets i a majors.

Un projecte teatral, educatiu i social, una producció professional de teatre musical que té la missió de convertir-se en un espectacle inclusiu, sense barreres socials, on intèrprets de teatre musical treballaran al costat d'artistes amb discapacitat intel·lectual, normalitzant així la participació de persones professionals amb discapacitat intel·lectual en les arts escèniques. El text clàssic de James Matthew Barrie Peter Pan serveix a Candileja de punt d'arrencada per a crear, amb un equip artístic al marge de les seues diferents capacitats, una nova dramatúrgia on es transmeten valors com el respecte a la diferència i a la identitat pròpia.


Guió
Jesús Sanz-Sebastián
Direcció
Jesús Sanz-Sebastián
Composició
Julio Vaquero

Preus

Preferent 12€
Zona 2 10€
Zona 3 8€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

BLACK FRIDAY:

30% dte. en preferent y zona 2, fins al 30 de novembre.

DESCOMPTES GENERALS:

20% descompte
Carnet Jove/Universitari
Majors de 60 anys
Persones de mobilitat reduïda +1 acompanyant
Desocupats

50% descompte
Xiquets de 0 a 4 anys

Pack familiar
4 entrades al preu de 3. No és necessari que existisca relació de parentiu.

GRUPS:

10% de 11 a 20 persones
20% de 21 a 30 persones
30% a partir de 31 persones
+info i reserves de grups en el 963 536 113.


Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.