Por delante y por detrás

Probablemente, la mejor comedia del mundo

27 d'octubre
27 d'octubre

27 d'octubre de 2019

Por delante y por detrás

Por delante y por detrás

Probablemente, la mejor comedia del mundo

Funció bilingüe (castellà i valencià)

Por delante y por detrás / per davant i per darrere és una de les comèdies de més èxit en tot el planeta i una declaració d'amor cap al món del teatre. Ha sigut traduïda a 28 idiomes, representada en 50 països diferents des de la seua estrena a Londres i vista per més de 12 milions d'espectadors a tot el món.

Aquest clàssic continua més viu que mai després de més de 30 anys en els escenaris, a través de la nova adaptació de Paco Mir dirigida per Alexander Herold sobre el text de Michael Frayn, i ara també amb versió valenciana de Juli Disla. I és que quan una comèdia teatral és representada una i mil vegades en tots els escenaris possibles i aconsegueix en totes les ocasions aconseguir la riallada del públic al complet, això sens dubte és "Èxit".

Però, què és això de 'Per davant' i 'Per darrere'? En realitat són dues comèdies en una. Per davant veiem els assajos d'una companyia de teatre i la representació de l'obra de teatre '¿Me enseñas la sardina?', i per darrere, veiem la cara oposada a l'escenari, el que està passant entre bastidors, on es poden veure als actors entre bastidors, i com és en realitat la relació entre ells, les seues picabaralles, malentesos, enveges, enfrontaments, etc.

I és que la funció transcorre mostrant paral·lelament aqueixes dues cares, davant i darrere de l'escenari, veient als actors entrar i eixir d'escena, mostrant el que de debò "es cou" després de les taules, disputes, enfrontaments i frecs entre els intèrprets, que tenen molt ben aprés això de "L'espectacle ha de continuar..."

Però, com si això no fóra suficient, Michael Frayn ens reserva una sorpresa. En el segon acte gira el decorat per a deixar-nos veure la farsa delirant que té lloc entre bastidors: actors i actrius barallant-se en silenci mentre entren i ixen de l'escenari per a seguir la funció com si dins no s'estigueren matant.

En paraules del seu director, Alexander Herold, és "la comèdia més divertida mai escrita". I aquesta no és la meua opinió (encara que d'altra banda seria lògic després de muntar-la nou vegades), sinó una opinió àmpliament compartida per milions de persones en tot el planeta."


Autor
Michael Frayn
Director
Alexander Herold
Intèrprets
Vanesa Cano
Sergio Escribano
Intèrprets
Ferran Gadea
Paula García Sabio
Nelo Gómez
Carme Juan
Paula Llorens
Miquel Mars
Sergio Villanueva
Adaptació y versió
Paco Mir
Juli Disla
Durada
115min.
amb descans

Preus

Preferent 14€
Zona 2 14€
Zona 3 14€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:

20% descompte
Carnet Jove/Universitari
Menors de 14 anys
Majors de 60 anys
Persones de mobilitat reduïda +1 acompanyant
Desocupats

50% descompte
Xiquets de 0 a 4 anys

GRUPS:

10% de 11 a 20 persones
20% de 21 a 30 persones
30% a partir de 31 persones
+info i reserves de grups en el 963 536 113.


Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.

Altres propostes de l'Auditori de La Vall d'Uixó: