¡Por fin solo!

CARLES SANS

01 de març
01 de març

01 de març de 2024

¡Por fin solo!

CARLES SANS

El making of de la vida de Tricicle

Ara que Tricicle es pren un descans indefinit, Carles Sans, després de 40 anys en silenci, aprofita ¡Por fin solo! per a parlar d'ocurrents i divertides anècdotes professionals i personals viscudes durant aquest període.

Confessions tan sorprenents com que abans de convéncer als seus socis per a formar una companyia es va interessar en les seues núvies (les núvies d'ells), o com va aconseguir superar la seua última colonoscòpia mentre la doctora li parlava de Tricicle. Aquest és l'espectacle que tots els seguidors de Tricicle voldran veure perquè ens compta els secrets d'una companyia molt volguda que ha fet rècord de públic allà on ha anat.

¡Por fin solo! no és únicament un monòleg. És un espectacle que combina el que es diu i com es conta, a través del gest i la paraula de Carles Sans, qui perfila una galeria de divertits i entranyables personatges, aconseguint una fantàstica empatia entre actor i espectadors.


Guió
Carles Sans
Direcció
José Corbacho
Carles Sans
Intèrpret
Carles Sans
Durada
90min.

Preus

Preferent 20€
Zona 2 18€
Zona 3 15€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:

20% descompte
Carnet Jove/Universitari
Menors de 14 anys
Majors de 60 anys
Persones de mobilitat reduïda +1 acompanyant
Desocupats

50% descompte
Xiquets de 0 a 4 anys

GRUPS:

10% de 11 a 20 persones
20% de 21 a 30 persones
30% a partir de 31 persones
+info i reserves de grups en el 963 536 113.


Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.

Altres propostes de l'Auditori de La Vall d'Uixó: